Amira

Amira is geboren op 09/06/2016. Dit maakt haar een ondeugende jonge fjorden merrie van 7jaar oud. Dankzij haar jonge leeftijd heeft Amira een heel speels maar ook sterk karakter. 

Haar kwaliteiten:

  • Haar jonge leeftijd zorgt ervoor dat ze heel onbezonnen in het leven staat. Ze geniet ervan om de wereld te verkennen en samen te spelen.
  • Amira heeft een typisch fjorden karakter, ze weet heel goed wat ze wil en is hierdoor best wat koppig. Dankzij deze eigenschap helpt ze kinderen fantastisch om hen doorzettingsvermogen en vastberadenheid bij te brengen en leren ze samen met haar hun grenzen te tonen en te bewaken.
  • Ze is heel expressief en is een duidelijke spiegel voor kinderen en jongeren. 
  • Daarnaast geniet Amira van knuffels en aandacht. Ze volgt je overal, ze is heel nieuwsgierig en werkt graag met kinderen en jongeren.

Amira is een standvastig en betrouwbaar therapiepaard. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Haar training is dan ook heel gevarieerd zodat we haar voldoende kunnen uitdagen: wandelingen in het bos en op het strand, longeren, springen in vrijheid, werken met materialen, schriktraining, academisch grondwerk, rijden, vrijheidsdressuur,... 

Momenteel wordt Amira ingezet voor zowel sessies op de grond als op haar rug. Ze is een betrouwbaar paard dat niet snel zal schrikken.